Poveste de tot râsul, dacă nu ar fi şi penală, în comuna Tăşad unde un bărbat de 38 ani din comuna Drăgeşti, în timp ce conducea maşina pe drumul comunal ce face legătura cu drumul judeţean 767/B a pierdut controlul volanului, a ieşit în decor unde a rupt gardul unui localnic şi a "plantat" maşina în grădina acestuia.

Chemaţi la "locul faptei", poliţiştii Postului de Poliţie Lăzăreni au descoperit că şoferul era atât de beat încât abia se ţinea pe picioare, etilotestul indicând o alcoolemie 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nu e tot, căci omul nu avea nici permis de conducere, motiv pentru care l-au dus la sediul Postului de Poliţie unde i-au întocmit dosar penal pentru şofat fără permis respectiv pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dar nu e tot, căci pentru că maşina era înmatriculată pe soţia şoferului, iar acesta a declarat că s-a urcat la volan cu acceptul ei, oamenii legii au "pedepsit-o" şi pe femeie cu un dosar penal.

"Persoana e cercetată penal pentru că a încredinţat maşina unei persoane fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, motiv pentru care riscă să primească aceeaşi pedeapsă ca şi soţul ei: închisoare între 6 luni şi 3 ani sau amendă, dar şi suspendarea permisului de conducere", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu. La bine şi la greu cum ar veni...