Oradea Shopping City a inaugurat, începând de sâmbătă, 3 februarie, un spațiu generos pentru petrecerea timpului liber. Fun Hub are cinematograf - Cinema Palace, „fratele” celui din Lotus - cu cinci săli, dotate cu proiectoare Sony 4K, o mulțime de jocuri de tip arcade, o sală cu trambuline, biliard, bowling, cafenea și pizzerie. 

Deschiderea zonei denumite Fun Hub vine în contextul revitalizării mallului Oradea Shopping City, cumpărat cu câțiva ani în urmă de firma Sapient Center, devenită apoi OSC Center. 

Vineri seara, cele mai multe dintre noile spații din Fun Hub și-au primit primii vizitatori, în cadrul unor evenimente cu circuit închis, iar începând de sâmbătă ele sunt deschise publicului, după cum au anunțat gazdele de la Oradea Shopping City. 

Ce găsesc orădenii acolo? Cinema Palace din OSC a păstrat structura inițială a cinematografului Cortina, dar spațiile și mai ales echipamentele au fost modernizate.

„În momentul de față avem deschise 5 din cele 6 săli, adică circa 650 de locuri. Vom avea, de principiu, cam aceleași filme care se regăsesc și în programul de la Lotus Center, dar în timp vom studia piața și, sigur, vom rula ce se cere”, a spus Șerban Pantea, general manager al cinematografului.

Cinefilii găsesc aceeași ofertă de candy bar ca la primul Cinema Palace și aceleași prețuri. Cinematograful este deschis de luni până vineri între orele 16 și 23, iar sâmbătă și duminică între orele 12 și 23.

Programul primei săptămâni cuprinde, printre altele, filmele „Complotul bonelor”, „Argylle”, „Tati part-time”, „Klaus & Barroso”. 

În vecinătatea Cinema Palace, Shot Caffe Bowling & Biliard își așteaptă oaspeții cu 8 piste de bowling, 9 mese de biliard, o cafenea, precum și 20 de jocuri de tip arcade (Super Bikes 3, Halo: Fireteam Raven, H2Overdrive etc.), mese de tip air hockey ori jocuri în care pot fi câștigate diferite premii.

„Este foarte important ca oamenii să aibă la dispoziție o ofertă bogată, să aibă ce face în același loc”, spune managerul Darius Pogan, care crede că orădenii, dar și locuitorii din Zona Metropolitană vor alege Fun Hub datorită ofertei de distracție, un plus fiind spațiile generoase de parcare de la OSC. 

O altă atracție din cadrul Fun Hub, care promite senzații tari, este Jumping House, un „parc” pentru copii și tineri, ce cuprinde numeroase trambuline, inclusiv olimpice, baschet pe trambuline, precum și „groapă” cu mulți bureți în care copiii pot să sară. Tariful pentru o oră este 45 de lei. 

De asemenea, OSC are și un spațiu de petreceri pentru copii, denumit Pingwin Kids, precum și o pizzerie, VezuV Flavour Artisans, care completează oferta de petrecere a timpului liber.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!