Dacă eşti în căutarea unor soluţii eficiente şi funcţionale pentru locuinţa sau biroul tău, noul magazin cu mobilier second hand Alina&Emily din Borş este destinaţia perfectă.

Situat în Parcul Industrial Borş nr. 5G, acest magazin oferă o gamă variată de produse de mobilier şi echipamente care se potrivesc oricărui gust şi necesitate, iar preţurile sunt mai mult decât accesibile.

La Alina&Emily, vei găsi mobilier de birotică modern şi ergonomic, ideal pentru amenajarea unui birou confortabil şi eficient.

Printre produsele disponibile se mai numără şi: dulapuri elegante, canapele confortabile, fotolii relaxante, scaune diverse, mese practice, monitoare de înaltă calitate şi electrice esenţiale.

În plus, depozitul oferă şi mobilier specializat pentru depozite şi garaje, pentru a-ţi organiza spaţiul într-un mod optim.

Fie că eşti în căutarea unor piese de mobilier pentru a revitaliza un spaţiu existent sau ai nevoie de soluţii pentru un proiect nou, Alina&Emily te aşteaptă cu oferte atractive şi produse de înaltă calitate.

Nu rata ocazia de a descoperi tot ce ai nevoie într-un singur loc!

Alina&Emily dispune de un depozit şi în Satu Mare (B-dul Aurel Vlaicu 88 A, ultima hală din curte), extinzând astfel accesibilitatea produselor sale pentru clienţi din întreaga regiune.

Contact:

Adresa: Parc Industrial Borş, nr.5G (Vă rog să sunaţi înainte, pentru o locaţie mai exactă).

Telefon: 0771387926

Facebook: Alina Emily Bors Oradea

(Advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!