În weekend a avut loc ultima competiţie de tir cu arcul din acest an din judeţul Bihor. Desfăşurată în Parcul Cetăţii Oradea, Cupa Cetăţii, concurs de tradiţie ajuns la ediţia a VIII-a, organizat de Asociaţia Judeţeană de Tir cu Arcul, a reprezentat şi momentul în care s-a încheiat singurul campionat judeţean de tir cu arcul organizat în România.

Au participat inclusiv sportivi din Odorheiul Secuiesc, Cluj, Arad sau Sibiu, care s-au întrecut la toate categoriile (master, seniori, juniori, cadeţi şi copii) şi diviziile (compound, barebow, tradiţional, bowhunter), pe ateliere de tragere amplasate la distanţe diferite.

Dacă la copii compound podiumul a fost ocupat în întregime de micii arcaşi de la Redpoint (David Schmidt, Luca Bora şi Luca Suciu), la barebow copii, atât la fete cât şi la băieţi, primele locuri au fost adjudecate de arcaşi de la C.S. Menumorut Biharia.

La barebow seniori locul I a fost ocupat de Victor Şiclovan (Fitnext Arad), urmat de Kiss Alexandru (Menumorut Biharia) şi de Szabo Istvan (White Lion), iar la compound bowhunter pe podium au urcat Mihnea Marşieu (Fitnext), Kollo Robert (Szirtisas) şi Robert Albescu (Dragon).

S-au mai remarcat copiii de la Haiducii Salonta şi de la Phoenix Săcueni, dar şi veteranii (categoria master, +50 ani) de la Nomad Archers şi Haiducii Salonta.