La un an după ce își anunțase oficial retragerea din fotbalul profesionist, orădeanul Claudiu Keșeru (37 de ani) s-a întors pe teren și a debutat luni pentru Cherno More Varna. A și marcat în minutul 75 al meciului cu Botev Vratsa, scor 2-1, dar reușita sa a fost anulată după consultarea arbitrajului video.

GSP.ro amintește că, după experiența de la UTA Arad, Claudiu Keșeru anunțase ca s-a retras definitiv din fotbalul profesionist și că se dedică afacerilor personale pe care le are la Oradea.

Fotbalistul a revenit, însă, asupra deciziei și a semnat un contract cu vicecampioana Cherno More Varna, în Bulgaria, țara unde a câștigat tot ce se putea câștiga cu Ludogoreț. Cu peste 240 de partide în tricoul celor de la Ludogoreţ, orădeanul este golgheterul all-time al clubului înfiinţat în 1945.

Presa de peste Dunăre notează că acesta are, la noua sa echipă, un salariu de doar 3.000 de euro, scrie GSP.

Keșeru a intrat în minutul 73 al meciului Cherno More Varna - Botev Vratsa și a avut nevoie de doar 2 minute să marcheze! Doar că arbitrii au decis să anuleze reușita românului, după consultarea VAR, colegul care i-a dat pasa de gol aflându-se în ofsaid.

Cherno More este pe locul patru după primele patru etape, cu şapte puncte acumulate. 

Ultima apariție oficială a lui Keșeru a fost în manșa retur din barajul de menținere/promovare în primul eșalon, UTA Arad - Gloria Buzău 5-1, din 4 iunie 2023.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!