Municipalitatea orădeană nu a reușit nici după două luni să elimine parcarea privată care funcționează neautorizat, pe un spațiu pietruit de circa 1.200 mp, din strada Gheorghe Doja 75, imediat după clădirea Spitalului Județean.

Dimpotrivă, numărul celor care parchează pe locul viran de pe deal peste zi a crescut, spațiul fiind vinerea trecută plin de mașini. Riveranii, care au reclamat încă din primăvară, prin aplicația Oradea City Report, poluarea și deranjul provocat de șoferi într-o zonă liniștită, la care ajung pe o un drum privat cu o singură bandă, au primit la petiții răspunsul standard „Rezolvat”, fără ca acest lucru să se și întâmple.

Municipalitatea s-a limitat să monteze la intrarea pe stradă un semn de circulație „Accesul interzis”, cu mențiunea „Drum privat cu excepția riveranilor”, pe care clienții parcării îl încalcă, însă, cu bună știință.

În plus, Primăria Oradea a respins la sfârșitul lunii martie propunerea proprietarului terenului de a construi aici o clinică medicală cu spații de locuit, așa că acesta și-a acoperit terenul cu pietriș, ca să dea o față mai civilizată parcării improvizate. În așteptarea unor vremuri mai bune...
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!