Mai multe echipaje al Poliţiei, Ambulanţei şi SMURD s-au deplasat luni seară pe bulevardul Dacia, după ce o femeie s-a aruncat din balconul apartamentului în care locuia, situat la etajul 5 al unui bloc.

Din nefericire, medicii nu au putut decât să constate decesul femeii care s-a prăbuşit pe trotuarul din faţa clădirii. "Victima a murit pe loc în urma traumatismelor suferite", a declarat şeful SMURD, dr. Hadrian Borcea.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, femeia este din Bucureşti şi a fost adusă la Oradea de rudele ei, care voiau să o îngrijească deoarece suferea de afecţiuni psihice şi mai avusese tentative de suicid. Luni seară, rămasă pentru câteva minute nesupravegheată, bătrâna s-a urcat pe o scăriţă şi s-a aruncat de la balconul apartamentului.

"Un echipaj complex format din poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cei ai Serviciului Criminalistic şi Biroului de Investigaţii Criminale fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia. Nu există suspiciuni de omor", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.