O trupă de „percuție corporală” din Oradea a obținut voturile juraților emisiunii „Românii au talent”: Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Orădenii le-au prezentat un moment în care au îmbinat ritmurile moderne cu cele tradiționale românești. 

Ansamblul de Vest din Oradea are cinci membri, iar lider este Mădălin, un tânăr care a înființat grupul în urmă cu circa șapte ani. După ce au făcut atmosferă bătând ritmuri cu palmele pe propriul corp, orădenii au primit laude din partea juraților. „Foarte bine, băieți. Bravo!”, le-a spus Mihai Bobonete. 

Andra a fost probabil cea mai încântată de numărul băieților din Oradea. „Dragilor, mi se pare că pe lângă spectacolul pe care-l aduceți, energia pe care voi o creați în sală mi se pare incredibilă. Aveți patru de «da», ca să mergeți în etapa următoare, și foarte multe aplauze”, le-a spus cântăreața. 

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul ProTV, la secțiunea dedicată show-ului „Românii au talent”, cei din Ansamblul de Vest sunt autodidacți și au mai apărut la Românii au talent în anul 2012. „Au revenit pe scena talentului ca să arate că prin muncă și încredere se poate ajunge foarte sus. Vor să dezvolte conceptul de percuție corporală și să fie modele pentru alți pretendenți la această artă”, se arată în prezentarea lor de pe site-ul menționat.

VEZI MOMENTUL OFERIT DE ANSAMBLUL DE VEST, AICI!

În emisiunea de pe 25 februarie, Tania, o fetiță de 9 ani din Oradea, i-a impresionat, la rându-i, pe jurați cu un moment de dans contemporan.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!