Șase persoane și-au petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în Arestul Poliției Bihor, în urma unui accident produs între două autoturisme pe o stradă din Oradea, din fericire fără victime. După impact, ocupanții celor două mașini s-au luat la bătaie, fiind „calmați” doar cu mascații.

Potrivit unui comunicat transmis de agentul șef Alin Laza, de la Biroul de Presă al Poliției Bihor, evenimentul s-a produs în cursul dimineții de vineri, pe strada Eforie din Oradea.

La ora 10.13, un apel la 112 anunța că, după ce două mașini s-au lovit, a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane.

„În urma primelor investigații efectuate la fața locului de polițiști, s-a constatat că, un bărbat de 41 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eforie din municipiul Oradea, ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani, tot din Oradea, evenimentul rutier fiind unul fără victime. În urma evenimentului rutier, între conducătorii auto și doi bărbați de 28 și 52 de ani, pasagerii din cel de-al doilea autoturism implicat și alte patru persoane cu vârste cuprinse între 22 și 53 de ani, toți din Oradea, rude ale conducătorului primului autoturism, care se aflau la fața locului, s-ar fi declanșat o altercație spontană, pe fondul unor neînțegeri mai vechi”, a explicat Laza.

Bătaia a fost oprită doar după intervenția echipajelor de polițiști, la fața locului fiind trimiși și luptătorii de la Acțiuni Speciale.

Pe parcursul zilei de vineri, toate persoanele implicate au fost audiate. Șase dintre cele opt persoane implicate în altercație au fost reținute să se „răcorească” în Arest, pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, față de șase dintre persoanele implicate în altercație”, se arată în comunicat.

Ancheta e continuată sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, „pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!