Marți a fost ultima zi de filmare pentru producția „21 de rubini”, scrisă și regizată de preotul orădean Ciprian Mega, care a adus în Oradea vedete precum Mickey Rourke, Elisabetta Pellini, Anthony Delon, Loredana Groza și Dana Rogoz. 

„Filmările s-au terminat. A fost o experiență extraordinară, o provocare pentru mine, dar sunt fericită fiindcă am cunoscut persoane minunate: regizorul Ciprian Mega, grozav în a îndruma actorii și o persoană calmă. Producătoarea Laura Mega, directorul de imagine Liviu Mărghidan, care a creat o lumină perfectă pentru fiecare scenă, echipa de producție fantastică”, a scris italianca Elisabetta Pellini pe rețelele de socializare, alăturând câteva imagini din timpul realizării producției și lăudându-i totodată pe ceilalți actori din distribuție. 

Actrița Elisabetta Pellini (în sacou albastru), alături de Ciprian Mega și soția lui, Laura (sursa foto: Instagram / Elisabetta Pellini)

Atât ea, cât și Anthony Delon, fiul celebrului Alain Delon, au avut scene de filmat inclusiv în ultima zi a producției, adică marți, 21 februarie. Mickey Rourke în schimb și-a terminat scenele vineri, 17 februarie, când s-a filmat la o cabană nu departe de Oradea. Tot acolo a filmat și Loredana, în cadrul unei scene cu o petrecere. 

Instagram / Anthony Delon

Filmul „21 de rubini” o are în centru pe Nina, o tânără procuroare interpretată de Corina Moise, a cărei poveste pare inspirată din actualitatea românească. „Nina împreună cu iubitul ei, Yuri (Anthony Delon), regizor de film, lucrează la dezvoltarea unui scenariu, inspirat dintr-un tablou de familie. Tensiunile politice de la sfârşitul anului 2022 o aduc pe Nina în atenţia publică, numele ei fiind vehiculat pentru poziţia de Procuror General al României. Numirea în această funcţie depinde, însă, de Mickey Mandovanis (Mickey Rourke), Secretar de Stat al Guvernului american, şi de Nicoletta Delalachiessa (Elisabetta Pellini), reprezentanta Comisiei Europene", au publicat creatorii în sinopsis.

Preotul orădean Ciprian Mega semnează deja două filme apreciate, „Dimineața care nu se va sfârși” (2016) și „Glasul care strigă-n pustie” (2021).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!