Accidentul a avut loc luni, la prânz, în intersecţia străzilor Piaţa Unirii cu Episcop Mihai Pavel, şi a fost provocat, zic poliţiştii, de şoferul unui Audi care a izbit un autoturism Daewoo, în momentul în care acesta din urmă vira la stânga, pe culoarea verde a semaforului.

"Acroşajul s-a produs din cauza unui şofer care nu a respectat culoarea roşie a semaforului. Respectivul a intrat în intersecţie, moment în care a lovit un alt autoturism care efectua un viraj la stânga, pe culoarea verde a semaforului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Poliţie Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

După impactul cu Audi, autoturismul Daewoo a fost proiectat într-un indicator rutier de pe trotuar. Şoferul maşinii, Cornel Şandor, şi pasagera sa au suferit mai multe leziuni, fiind transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

Potrivit medicilor, rănile celor doi au fost uşoare, nefiind necesară spitalizarea. Şoferul din autoturismul Audi a scăpat fără leziuni.