Ultimii doi bărbaţi căutaţi în cazul agentului de pază Ozsvath Oszkar Levente, care a şi-a pierdut viaţa după ce a fost bătut bestial, vinerea trecută, în Tăuteu, s-au predat şi au fost arestaţi de Tribunalul Bihor pentru 30 de zile.

Cei doi, Daniel Merluţ şi Claudiu Colompar, sunt anchetaţi pentru omor alături de alte cinci persoane (Ionel Canalaş, Cosmin Varga, David Varga, Iosif Varga, Valentin Merluţ), arestate şi ele de aceeaşi instanţă în cursul acestei săptămâni.

Un singur individ este cercetat în stare de libertate, şi nu în arest, pentru complicitate la acţiunile ceilalţi. Este vorba de Mircea Canalaş, şoferul autoturismului cu care bătăuşii au fugit vineri de la locul faptei.

După cum se ştie deja, agentul de pază Ozsvath Oszkar Levente a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a fost bătut cu bestialitate de un grup de indivizi în faţa unui local din Tăuteu.

Abandonat în stradă de atacatori, bărbatul de 37 de ani a fost internat în comă de gradul 3 pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean din Oradea, unde a intrat în moarte cerebrală şi nu a mai putut fi salvat. Organele sale au fost transplantate la şase pacienţi.