Clubul CSM Oradea a pus în vânzare biletele pentru meciul de marți, 7 mai, dintre echipa orădeană și CSO Voluntari, care va decide cine va merge în finala din acest an a Ligii Naționale de Baschet.

„CSM CSU Oradea întâlnește CSO Voluntari în Meciul 5 din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin Getica 95 – ediția 2023/24. Partida are caracter decisiv, scorul general fiind de 2-2 în seria ce se desfășoară pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Confruntarea care va stabili numele echipei calificate în finala LNBM 2024 se va desfășura marți (07.05), ora 19:00, la Oradea Arena”, au transmis gazdele. 

Suporterii pot cumpăra biletele de pe platforma Eventbook.ro.

„Alternativ, în cursul zilei de marți (07.05) se vor putea achiziționa bilete la casieria CSM Oradea de la Oradea Arena, str. Traian Blajovici, Nr. 24, intrarea Nord (pe partea cu stația de tramvai). Aceasta va fi deschisă în intervalul orar 9-16”, se mai arată pe site-ul csmoradea.ro. 

Totodată, casa de bilete de la Oradea Arena se va deschide cu o oră înaintea începerii meciului. Abonamentele sunt valabile pentru această partidă, care va fi transmisă și pe DigiSport și PrimaSport.

Cealaltă finalistă a ediției din acest a Ligii Naționale este U BT Cluj-Napoca.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!