Stațiunea Băile Felix se pregătește de petreceri incendiare! Complexul President va inaugura pe 14 august Clubul Diamond, menit să atragă tineri din Oradea și din țară care își doresc să se distreze. 

Inaugurarea va fi făcută cu un show susținut de cântărețul Babasha, care a urcat pe scenă alături de Coldplay în recentele show-uri pe care trupa le-a dat la București. „Primele 100 de bilete puse în vânzare s-au epuizat în mai puțin de 12 ore”, spune directorul complexului President, Dumitru Fechete.

Inaugurare cu Babasha

Complexul President din Felix are acum propriul club pentru petreceri, cu 400 de locuri și toate facilitățile, de la bar la zonă VIP. „Inaugurarea Clubului President Diamond va avea loc pe 14 august, de la ora 22. Petrecerea de deschidere va fi susținută de cunoscutul artist Babasha”, spune directorul complexului President din Băile Felix, Dumitru Fechete.

Puse în vânzare la un preț de 100 de lei prin platforma liveticket.ro, primele 100 de bilete s-au epuizat în mai puțin de o zi. „Se vor putea cumpăra în continuare bilete online, tot prin site-ul liveticket.ro, iar pentru sectorul VIP, unde prețul biletelor este de 200 lei pe persoană, se pot face rezervări la recepție”, detaliază reprezentantul President.

Petrecerea de miercuri se anunță explozivă. Babasha, cu peste 229.000 de urmăritori pe rețelele de socializare, student la Universitatea Națională de Muzică București, este autorul hit-urilor „Păi naa”, „Balclava” și „Amo, amo”. Popularitatea sa a explodat în luna iunie, după ce a fost invitat pe scenă de trupa Coldplay în cele două concerte de pe Arena Națională din București. În prima seară a fost huiduit, controversă care i-a adus lui Babasha mesaje de susținere din partea altor artiști, de la Loredana Groza la Florin Salam, și a trezit simpatia publicului român, care în al doilea concert Coldplay l-a întâmpinat cu aplauze.

Chef în Băile Felix

Situat în incinta Hotelului President, sub liziera pădurii, Clubul Diamond President a fost amenajat printr-o investiție de 400.000 euro care a implicat și extinderea zonei de SPA a hotelului.

Clubul, ușor de identificat încă din girația pe unde se intră la complexul President, se bucură de o parcare generoasă și de liniștea pădurii, pentru cei care doresc să facă, din când în când, pauze de la petrecere.

„Tot în al doilea weekend, Clubul va găzdui evenimente cu artiști și DJ-i consacrați, pe care le vom anunța din timp. Vom pune în vânzare pachete de cazare, cu acces inclus la petreceri”, spune Dumitru Fechete.

Deschiderea clubului President Diamond este menită să atragă în stațiune tineri dornici de distracție, pe lângă persoanele care caută Băile Felix pentru tratament cu ape termo-minerale. 

Băile Felix: izvor de tinerețe!

De altfel, ca urmare a investiților făcute în baza hotelieră și în aquaparkul cu zone de splash pentru copii, spuma party și aqua zumba, media de vârstă a clienților President a scăzut în ultimul deceniu de la 50 de ani la 39 de ani.

Tineri și familii cu copii umplu stațiunea îndeosebi vara și pe timpul perioadelor de vacanță. „Pentru acest segment de vizitatori vrem să oferim posibilități multiple de distracție”, spune Dumitru Fechete.

În anul 2023, stațiunea Băile Felix a ajuns, conform statisticilor, cea de-a doua destinație turistică din România, cu un număr de peste 300.000 de vizitatori.

Complexul President Hotel & Resort reunește 5 hoteluri cu un total de 253 camere și apartamente, un aquapark, sală de evenimente, centru de conferințe și chiar o bisericuță.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!