Un bărbat care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a furat unui iPhone din localul Shot'n'Go, situat în Pasajul Vulturul Negru, a fost filmat în timpul acţiunii de camerele de supraveghere ale localului şi este căutat acum de poliţişti dar şi de păgubit care a postat înregistrarea pe Facebook.

"Mi s-a furat telefonul, iPhone 5 negru, din Shot'n'Go în data de 21 mai, între orele 1:30-2:00! Pe filmare se vede clar cine a fost! Daca îl recunoaşteţi pe indivizi, sau pe unul dintre ei, vă rog mult să mă ajutaţi anunţându-mă cine este", a postat orădeanul.

Înregistrarea arată cum individul, un tânăr cu barbă îmbrăcat într-o bluză albă cu guler închis la culoare şi pantaloni scurţi, aflat la o masă cu mai multe persoane, se ridică, se îndreaptă spre o altă masă, de unde ia telefonul cu care, apoi, se întoarce, îşi termină băutura şi vrea să plece. Este ţinut, însă, în loc, de interlocutorul său, dar numai pentru câteva secunde, după care pleacă.

Cazul se află deja în ancheta poliţiştilor orădeni. "Se fac verificări pentru prinderea autorului şi soluţionarea cazului", a declarat, marţi, agentul principal Ioana Lascău de la Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.