Timp de patru zile, CSU Oradea a fost gazda etapei cu numărul 3 a Campionatului Naţional de tir sportiv, rezervată probelor de pistol şi puşcă aer comprimat, juniori, tineret şi seniori, feminin şi masculin, precum şi mixt.

Au fost prezente la startul competiţiei 9 cluburi din ţară (CSA Steaua, CSM Arad, CSS Dinamo, Poli Iaşi, CSU Cluj, CSU-CSM Focşani, CSM Braşov, CSŞ Triumf şi CSU Oradea), care concomitent cu alte 3 din Ungaria (Szazhalombata, Debrecen şi Szeged) s-au luptat şi pentru laurii ediţiei 2024 a cupei internaţionale CSU Oradea - Shooting Cup.

Într-o astfel de companie selectă, sportivii clubului gazdă, CSU Oradea, au reuşit să-şi adjudece nu mai puţin de 26 de medalii, din care 10 au fost de aur, 10 de argint şi 6 de bronz.

Cele două competiţii au reprezentat însă un bun prilej de verificare pentru sportivii antrenaţi de Adriana Floruţa şi Vasile Leţ care urmează să participe la Campionatele Europene din Ungaria.

Pistolarul juniori Bucsias Levente şi puşcaşa junioară Alexia Lezeu se pregătesc asiduu pentru a lua în cătare un rezultat cât mai bun la Europenele ce se vor desfăşura în perioada 24 februarie-3 martie, la Gyor în Ungaria, dar şi pentru Campionatele Naţionale de juniori I şi II din 7-14 martie, de la Bucureşti.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!