Desfăşurate la Bucureşti, întrecerile etapei a VI-a a Campionatului Naţional de tir sportiv şi ale Cupei României au consemnat rezultate promiţătoare pentru sportivii de la CSU Oradea, pregătiţi de antrenorii Adriana Floruţa şi Vasile Leţ. Aceştia au obţinut mai multe clasări pe podium.

În cadrul probei de pistol aer comprimat, Bucsiás Levente s-a situat pe locul 3, la categoria juniori, cu 556 de puncte (rezultat obţinut fără finală).

La rândul său, Sebastian Blajec s-a clasat pe locul 1 în aceeaşi probă, la categoria tineret (tot cu 556 de puncte).

La puşcă aer comprimat junioare, Vivianne Mangra a obţinut locul 1 (cu 201,4 puncte), alături de Magdiel Şipa, care, de asemenea, s-a clasat pe locul 1 (cu 590,1 puncte) la categoria juniori, iar coechipiera lor, Alexia Lezeu s-a situat pe locul 3 (cu un total de 118,1 puncte).

De asemenea, Cristina Stoie s-a situat pe poziţia secundă, cu  222,4 puncte, la categoria tineret.

La categoria puşcă arme cu glonţ, Magdiel Şipa a ocupat locul 1 în proba de 3x40 focuri, cu 1.102 puncte. Tot el s-a situat pe locul 2 în proba de 60 focuri culcat, cu 603,7 puncte.

Alexia Lezeu s-a situat din nou pe podium, tot pe poziţia a 3-a, în proba de 3×40 focuri, cu 1.124 puncte. Tot ea a obţinut locul 3 şi în proba de 60 de focuri culcat, cu un total de 594,4 puncte.

În probele de pistol glonţ, Bucsiás Levente a câştigat locul 1 la toate probele (525 puncte la pistol viteză, 526 puncte la pistol standard, respectiv 549 puncte la pistol sport).

La rândul său, Sebastian Blajec s-a clasat pe locul 2 la categoria seniori în cadrul probei de pistol standard (cu 536 puncte).

"Sportivii de la CSU Oradea s-au depăşit pe ei înşişi, cu un record de 32 de medalii, acestea aducându-le la proba de puşcă locul 3 la Cupa României. Pentru a-şi arăta puterea şi capacitatea de muncă, vor trebui să demonstreze însă la Campionatele Naţionale de Juniori şi Tineret, din perioada 14 - 21 iulie", au transmis reprezentanţii secţiei de tir de la clubul CSU Oradea, printr-un comunicat.