Salonta va fi gazda etapei a II-a din Campionatul Naţional de Fotbal-Tenis, unde echipele de senioare şi juniori I-II de la CS Tengo vor lupta pentru victorie. Sâmbătă și duminică, organizatorii îi aşteaptă pe iubitorii sportului la Sala de Sport "Sandor Peter" pentru a susţine echipele bihorene.

De altfel, sub conducerea antrenorului principal Vasile Sorean Sr. şi a antrenorilor secunzi Alex Sorean şi Vasile Sorean Jr., echipele Tengo sunt pregătite să dea toty ce au mai bun pentru a obţine rezultate.

"Haideţi să umplem sala de sport cu energie pozitivă şi să le demonstrăm sportivilor salontani că suntem alături de ei în fiecare minge! Susţinerea voastră este esenţială pentru succesul lor!", au transmis reprezentanții clubului, care organizează competiția.

Pe de altă parte, conducătorii clubului salontan fac un apel către cei care susţin acest club şi doresc să îl ajute să redirecţioneze 3,5% din impozitul pe venit către Clubul Sportiv Tengo completând formularul 230. Mai multe detalii se pot obţine însă pe WhatsApp la numărul 0724.365.293.

Echipele clubului Tengo care vor intra pe teren la acest turneu sunt:

Pentru CS Tengo senioare: Andreea Neag, Madalina Istrate şi Andreea Banyai

Pentru CS Tengo juniori I: Szemes Benedek, Szemes Boldizsár, Orsos Erik şi Farkas Tibor

Pentru CS Tengo juniori II: Cicortaş Timotei, Cicortaş Miruna, Szatmari Szilvia, Iancu Ioana Ramona şi Popoviciu Rareş.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!