În acest sfârşit de săptămână şi în primele tei zile din săptămâna vitoare, la terenurile de tenis de lângă Arena Antonio Alexe (baza CSM Oradea Tenis Club) se vor desfăşura întrecerile primului turneu din acest an organizat de Clubul Sportiv Mnicipal Oradea.

Este vorba despre Cupa CSM Oradea, turneu rezervat categoriei de vârstă de 16 ani, înscris în Circuitul Naţional al Federaţiei Române de Tenis şi programat în perioada 17-21 aprilie.

Competiţia, care este organizată sub egida Federaţiei Române de Tenis, este destinată atât băieţilor, cât şi fetelor. Potrivit organizatorilor, întrecerile vor avea loc în aer liber, pe suprafaţă de zgură.

Jocurile din calificări sunt programate sâmbătă, 17 aprilie, iar cele de pe tabloul principal vor avea loc începând de duminică, 18 aprilie.

În contextul pandemiei şi conform măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, sportivii vor avea acces în incinta bazei sportive fiind însoţiţi de o singură persoană şi pot intra cu 20 minute înainte de ora programată pentru începerea propriului meci.

Arbitru principal al turneului este Raluca Băcescu, iar directorul turneului, Nicuşor Vaşadi de la CSM Oradea.