Şapte medalii, dintre care două de aur, două de argint şi trei de bronz, au fost obţiunte de cicliştii de la CarCover Racing Team Oradea la Maratonul de la Tarcal, Ungaria, desfăşurat în weekend.

Una dintre marile speranţe ale ciclismului orădean, Raul Sânza, a obţinut victoria în cursa de mountain bike, pe traseul lung, de 60 km, cu 1.200 metri diferenţă de nivel. Raul a câştigat la categoria de vârstă 15-18 ani. Mai mult, talentatul ciclist orădean a ocupat şi locul secund în clasamentul general, fiind devansat doar de... antrenorul său, Marton Blaszlo, coordonatorul echipei orădene.

Imre Boszormenyi a obţinut medalia de argint, iar David Kecskes pe cea de bronz, în cursa rezervată categoriei 19-29 de ani.

La traseul scurt, cel de 30 km, Mura Istvan a obţinut locul 1 la categoria sa de vârstă, iar David Juhasz a obţinut medalia de bronz.

În proba de TRIAL, multiplul campion naţional, Roland Kiss s-a clasat al treilea. Concursul a fost câştigat de vicecampionul mondial, slovacul Samuel Hlavaty, iar pe locul secund s-a clasat campionul naţional al Ungariei, Lesko Jozsef.

Alături de medaliaţii Raul Sânza, Istvan Mura, Imre Boszormenyi, David Kecskes şi Roland Kiss, din echipa CarCover Racing Team au mai făcut parte la concursul de la Tarcal: David Juhasz, Dragoş Maliţa, Flavius Stanca, Beni Reştea şi Csaba Sarkadi.

Pe de altă parte, Eszti Bereczki s-a deplasat în Austria la una dintre cele mai tari curse ale debutului de sezon din XCO UCI (cross-contry olimpic), iar Bondar Laci a participat la un concurs la Lunca Timişului.