Şapte persoane, între care şi o adolescentă de 15 ani, au fost rănite, iar trei autoturisme au fost avariate, în urma unor accidente rutiere produse, miercuri, în localităţile Sălacea și Belfir. Victimele au ajuns la spital, însă leziunile nu le pun viaţa în pericol.

Primul eveniment rutier s-a produs miercuri dimineaţă, pe drumul judeţean 792/A, fiind semnalat prin numărul de urgenţă 112 la ora 10.52. Un localnic de 72 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Tinca - Olcea, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga, izbind un alt autoturism condus de un şofer de 42 de ani din Tinca, aflat în depășirea sa.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, impactul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto, dar şi a doi pasageri din autoturismul condus de şoferul din Tinca, un bărbat de 30 de ani și un tânăr de 18 ani. Toate cele patru victime au fost transportate la spital.

Cercetările sunt continuate în caz de poliţiştii Biroului Rutier Salonta.

Un alt accident rutier cu victime multiple s-a produs miercuri seară, pe drumul județean 190/C, lângă Sălacea. Un localnic de 21 de ani, care se îndrepta la volanul maşinii înspre Otomani, a pierdut controlul direcţiei într-o curbă ușoară la stânga, a intrat pe sensul opus de circulație, a ieşit în decor unde a lovit un copac, în urma impactului fiind proiectat pe marginea părții carosabile din partea dreaptă.

"În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului, o tânără de 25 de ani și o minoră de 15 ani, ambele din Sălacea, pasagere în autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportate la spital", se precizează în informarea Poliţiei. 

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii rutieri din Marghita, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita.