Clubul Sportiv Basti Box Salonta participă în această săptămână cu şapte sportive la întrecerile Cupei României de box feminin, eveniment programat în perioada 1-6 martie, la Sibiu.

La categoria de vârstă cadete vor boxa pentru clubul bihorean pugilistele Mariana Gogan, la categoria 44 kg, sportivă care este vicecampioană naţională, Andrea Mihuţ la 46 kg şi Diana Anton în limitele categorie 59 kg.

La junioare, CS Basti Box le are reprezentante pe Bianca Bara (la categoria 52 kg) şi Daiana Andor (la 60 kg), sportivă care deţine titlul de vicecampioană naţională.

La rândul ei, Roxana Hamza va boxa la categoria 51 kg tineret, ea fiind o altă speranţă a clubului după ce la ediţia trecută a fost medaliată cu bronz, iar recent a participat la Belgrad, cu lotul naţional, la întrecerile competiţiei "Mănuşa de Aur". Aici, bihoreanca s-a clasat pe locul 3, obţinând medalia de bronz.

În fine, la Cupa României de la Sibiu, CS Basti Box are o reprezentantă şi la categoria Elită (Senioare), unde va participa Andreea Ilie, şi ea fiind vicecampioană naţională, la categoria de greutate de 69 kg.