Dacă simțiți că nu vă ajunge timpul să faceți toate câte vă propuneți și nici satisfacții financiare nu aveți, ar trebui să luați lecții de la senatorul PSD de Bihor Florian Bodog.

Noua declarație de avere a acestuia dezvăluie nu doar că știe să-și gestioneze timpul astfel încât să aibă nu două, ci trei locuri de muncă simultan, ci și că face o adevărată avere din salariile de bugetar.

În anul 2021, Bodog a lucrat, firește, ca ales în Senatul României, de unde a încasat în total 137.256 lei (în medie, 11.400 lei pe lună), a fost prodecan la Facultatea de Medicină, așa că Universitatea din Oradea l-a plătit și ea cu 124.631 lei (10.385 lei lunar).

Și, pentru că timpul i-a permis, a fost și medic la Spitalul Județean din Oradea, de unde, țineți-vă bine, a mai încasat lunar cam 13.788 lei (în total, anul trecut spitalul plătindu-l cu 165.458 lei, mai mult decât Senatul).

Așa că, în medie, Bodog a primit în fiecare lună salarii în valoare de peste 35.500 lei, numai din bani publici. Ăsta model de reușită în viață!
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!