Paleus Resort, noua oază de relaxare deschisă în apropierea Oradiei, îi îmbie pe toți cei care vor să sărbătorească Ziua Națională a României cu o ofertă tentantă, ce include mâncăruri delicioase, preparate în mod tradițional, iar pentru ca ospățul să fie complet, pălinca și vinul fiert sunt din partea gazdelor.

Paleus Resort are și alte oferte atractive pentru următoarele zile... 

Ospăț tradițional

Situat pe strada Oxigenului din Paleu, într-o zonă retrasă și liniștită, Paleus Resort va găzdui în următoarea perioadă mai multe evenimente dedicate atât adulților, cât și copiilor. 

Primul dintre ele va fi organizat pe 1 Decembrie, în aer liber, pe terasa restaurantului Paleus, între orele 14 și 18, iar oaspeții sunt așteptați cu un meniu cât se poate de tradițional, ba chiar cu specific local. Festinul va începe cu un deliciu apreciat din plin de bihoreni: pită picurată cu slănină friptă și ceapă. La felul principal – cum altfel? – gazdele vor pregăti fasole cu ciolan la ceaun, iar pentru desert - plăcintă cu mere. Ospățul costă 100 lei / persoană, iar gazdele oferă, la discreție, pălincă și vin fiert.

Locurile sunt limitate, astfel că doritorii ar trebui să-și anunțe participarea, făcând o rezervare prin SMS la numărul de telefon 0743-991.000. „Vă așteptăm să sărbătorim împreună!”, transmit proprietarii. 

În cazul în care vremea nu va permite organizarea evenimentului pe terasă, acesta se va ţine în restaurant.

Minivacanță la Paleus 

În minivacanța de 1 Decembrie, cei care vor să se relaxeze cu adevărat pot opta pentru un sejur de trei zile și două nopți, cu cazare și demipensiune la Paleus Resort. 

Cei care aleg acest pachet vor fi așteptați vineri, începând cu ora 14, la evenimentul de 1 Decembrie, cu toate bunătățile tradiționale enumerate mai sus. Sâmbătă și duminică, ei au inclus în pachet micul dejun (orele 7-10), iar sâmbătă seara și cina (ora 19), ce va cuprinde o gustare specială și păstrăv la grătar cu mămăligă și sos de usturoi. 

Prețul unui pachet de tip demipensiune pentru perioada 1-3 decembrie este de 590 lei / persoană. „Vă punem la dispoziție ciubăr, la cerere”, spun gazdele. 

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile. Rezervările se fac la numărul de telefon 0743-991.000 și sunt garantate prin plata integrală, în avans, a valorii pachetului. 

„Mănânci cât poftești!”

Pentru ziua de duminică, 3 decembrie, Paleus Resort îi așteaptă pe gurmanzi cu masa plină de bunătăți! „Mănânci cât poftești la Paleus”, transmit gazdele, care organizează între orele 13 și 16, un prânz cu autoservire, ce va include o serie de preparate, tot în stil tradițional.

Au găsit și o modalitate pentru a evita risipa: „Între 13.00 și 16.00 mănânci cât poftești, dar dacă rămâne pe farfurie, plătești. Preț pe persoană este 58 lei, în cazul în care lași mâncare pe farfurie, plătești încă o porție”. 

Locurile sunt limitate și pot fi rezervate la numărul 0743-991.000. 

Vine Moș Nicolae! 

Paleus Resort așteaptă în seara de 5 decembrie un invitat special. Gazdele au aflat că Moș Nicolae va poposi la complexul din Paleu. 

În cadrul evenimentului, programat să înceapă la ora 18, copiii sunt așteptați cu un meniu special. Ei vor primi, de asemenea, cadouri de la Moș Nicolae, cu care se vor putea și fotografia, pentru a păstra amintirea acestei întâlniri speciale.

Prețul pentru participarea la eveniment este de 150 lei / copil. Și în acest caz, locurile sunt limitate, iar rezervările se pot face la 0743-991.000. 

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!