Sportivii de la LPS Bihorul Oradea şi-au adjudecat şase medalii la întrecerile finalei Campionatului Naţional individual de lupte pentru juniori mici, competiţie care s-a desfăşurat la Sala Sporturilor "Iftime Ilisei" din Medgidia, în perioada 20 şi 21 octombrie.

Cel mai bun rezultat înregistrat de către reperezentanţii LPS Bihorul a fost locul I cucerit, în premieră, de către Alexandru Ciul.

"Sincer, nu mă aşteptam să devină campion, dar eram convins că va prinde podiumul. Alexandru a venit la noi în urmă cu doi ani, un copil firav despre care atunci n-aş fi crezut să aibă un progres atât de rapid. Este serios, muncitor şi inteligent, calităţi care se întrunesc mai rar la vârsta pe care o are, iar rezultatul se vede", a declarat Nelu Pop, antrenorul sportivului.

Întrecerile de la malul mării, care au fost organizate de către CS Medgidia în colaborare cu Federaţia Română de Lupte, au reunit la start peste 1.400 de copii de la 86 de cluburi din întreaga ţară. Aceştia s-au întrecut la categoriile rezervate copiilor cu vârste cuprinse între 9-11 ani şi 12-13 ani.

LPS Bihorul a fost reprezentat de nouă sportivi. 

Celelalte rezultate de pe podium înregistrate de către tinerii luptători orădeni au fost: locul al II-lea luat de Adrian Seica (35 kg) şi Andrei Pelean (32 kg), locul al III-lea le-a revenit lui Sergiu Pop (35 kg), Szep Botond (53 kg) şi Maia Vodoileu (52 kg).

În urma acestor rezultate, LPS Bihorul s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul general pe echipe, cu 87 de puncte. Pe primul loc s-a situat LPS Piatra Neamţ cu 90 de puncte, iar podiumul a fost încheiat de către Viitorul Pantelimon, cu 83 de puncte.