Sportivii orădenii ai clubului ACS Royal Kwon s-au întors cu rezultate frumoase de la Cupa Internaţională de Taekwondo Spirit Open, eveniment ce a avut loc în localitatea maghiară Hatvan în perioada 13-14 aprilie.

Competiţia a reunit 397 de sportivi din 7 ţări: Ungaria, Slovacia, Serbia, Letonia, Elveția, Austria și România.

După cum au transmis şi antrenorii clubului orădean, sportivii ACS Royal Kwon au avut o prestaţie excelentă la aceste întreceri. Astfel, au fost obţinute trei locuri I, două locuri II şi o clasare pe treapta a treia a podiumului de premiere.

Principalii performeri ai delegaţiei clubului orădean, cei care s-au situat pe primul loc, au fost: Luca Damian, care s-a impus în proba de luptă individual copii, la masculin, Ana Jarca, sportivă care a triumfat la proba de luptă individual juniori feminin +65 kg, şi Bogdan Gug, care a câştigat proba de spargeri de forţă individual la seniori masculin.

Pe locul II s-a situat Anastasia Vereş la tull individual copii centuri colorate feminin şi Anna Bandi, în proba de luptă individual juniori feminin +65 kg.

În fine, medalia de bronz a fost cucerită de Anastasia Vereş, care a ocupat locul III la luptă individual copii feminin.

O evoluţie bună a avut şi Darius Gaidoş, care a ratat podiumul, dar s-a clasat pe locul 5 la proba de luptă individuală juniori -56 kg.

„Sunt foarte mândru de evoluţia sportivilor, mai mulţi dintre ei fiind la prima ieşire pe plan internaţional. Suntem pe drumul cel bun, cel al campionilor. Rezultatele depind de noi, la fel ca munca şi perseverenţa. Acesta este secretul ACS Royal Kwon”, a declarat Bogdan Gug, conducătorul delegaţiei clubului orădean.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!