Cinci persoane s-au ales cu dosare penale în urma unui scandal violent produs duminică seară în localitatea Tinca şi soldat cu rănirea a trei dintre bătăuşi. Cei cinci, toți tineri, au fost imobilizaţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Scandalul a fost anunţat prin 112 în jurul orei 20.15. "Polițiștii bihoreni, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bihor s-au deplasat la fața locului și au aplanat cu operativitate conflictul. Persoanele implicate în altercație au fost identificate ca fiind cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, toți din comuna Tinca", se arată într-o informare transmisă luni de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

Potrivit poliţiştilor, altercaţia a început în stradă, iar apoi s-a mutat în două imobile, unde agresorii i-ar fi ameninţat şi pe proprietari. 

"Toate cele cinci persoane implicate în incident au fost imobilizate și conduse la sediul Secției de Poliție Tinca", se mai scrie în comunicat. 

În timpul bătăii, trei persoane au fost rănite, însă leziunile au fost uşoare, fiind tratate la faţa locului de echipajele medicale.

Poliţiştii i-au reţinut, duminică, pe cei cinci bărbaţi, sub acuzele de violare de domiciliu, amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

"Luni, aceştia se vor prezenta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta în vederea dispunerii de măsuri legale față de aceștia", au explicat oamenii legii.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Tinca sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!