Un bărbat care a provocat un scandal în Gara CFR din Oradea, ameninţându-i cu moartea pe poliţişti, a fost arestat preventiv pentru ultraj.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, incidentul s-a produs duminică.

Bărbatul, un arădean pe nume David Marian Işfan, ajuns în Gara CFR Oradea, a dat peste un echipaj de la Biroul Poliţie Transporturi Feroviare Bihor care patrula pe peron, moment în care a devenit extrem de agresiv.

A început să vocifereze, să-i înjure şi chiar să-i ameninţe cu moartea pe polițiști, motiv pentru care a fost ridicat şi transportat iniţial la Spitalul de Neuropsihiatrie din Oradea.

Aici, însă, medicii l-au ţinut doar 24 ore, după care l-au externat. Dar, între timp, poliţiştii ameninţaţi l-au reclamat pentru ultraj, motiv pentru care, la ieşirea din spital, Işfan a fost ridicat şi reţinut pentru 24 de ore.

În aceeaşi zi, el a fost condus la Judecătoria Oradea, cu propunere de arestare preventivă. Deşi David Marian Işfan a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, ori sub control judiciar, judecătorul de drepturi şi libertăţi a refuzat, dispunând să fie arestat preventiv pentru 20 de zile.

Măsura nu este definitivă, iar David Marian Işfan a şi contestat-o, verdictul final urmând să fie pronunţat de Tribunalul Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!