Mai mulți bărbați și-au împărțit pumni și picioare în noaptea de sâmbătă spre duminică în Pasajul Vulturul Negru din Oradea.

Imaginile video surprinse de un martor arată că unul dintre ei era la un moment dat întins la pământ, iar un altul continua să-l lovească în timp ce alții strigau „Stai, stai, stai!”. 

O femeie a încercat și ea să-i despartă, dar n-a reușit și a ajuns și ea pe jos. Alți scandalagii intră în peisaj și continuă bătaia, în timp ce se aud alte țipete: „Terminați! Băi, terminați!”. Videoclipul care surprinde altercația a fost publicat de Bihon.ro.

Nu se știe de la ce a pornit scandalul, dar poliția a intrat pe fir după un apel la 112. În această fază, sunt vizate două persoane. 

„Duminică, 30 iulie a.c., la ora 03.26, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, în fața unui local public dintr-o zonă centrală din municipiului Oradea, a avut loc o altercație. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii orădeni de ordine publică, constatând că, un bărbat de 35 de ani din Oradea, în timp ce se afla în fața unui local public, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, tot de 35 de ani din Oradea. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii orădeni continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea”, se arată în informarea trimisă BIHOREANULUI pe această temă de agent-șef Alin Laza, ofițer de presă IPJ Bihor. 

Deocamdată cei implicați nu au depus plângeri la Poliție. 
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!