A fost scandal vineri după amiază, pe strada Republicii din Oradea, unde trei bărbaţi cu vârste de 42 şi 43 de ani s-au luat la bătaie pe o trecere de pietoni, într-o zonă intens frecventată, blocând traficul rutier. Cei trei şi-au petrecut noaptea în arestul preventiv al Poliţiei Bihor.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de purtătorul de cuvânt al Poliţiei, comisar şef Alina Fărcuţa, scandalul a avut loc în jurul orei 17.35. Pe fondul unui conflict spontan, cei trei s-au agresat reciproc, aplicându-şi lovituri cu pumnii şi picioarele, iar în timpul agresiunii, unul dintre aceştia ar fi folosit şi un box şi un spray cu substanţă iritant – lacrimogenă.

"Altercaţia s-a desfăşurat pe strada Republicii din municipiul Oradea, pe o trecere de pietoni, într-o zonă intens circulată, iar pe parcursul acesteia traficul rutier ar fi fost blocat, fiind tulburată astfel ordinea şi liniştea publică, fiind aduse atingeri grave demnităţii persoanelor şi stârnită indignarea cetăţenilor", arată informarea.

În final, cei trei au au fost calmaţi în arest.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor faţă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Oşorhei, faţă de un altul de 42 de ani, din municipiul Oradea şi faţă de un bărbat de 43 de ani, din comuna Ineu, judeţul Bihor, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice", mai explică informarea.

Cercetările în caz continuă, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, "pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor în cauză".

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!