N-am comentat nimic atunci când cei jecmăniţi de regimul comunist şi-au recuperat averile. Până când am văzut că obrazul s-a transformat în şorici iar degetele în copite, şi am cerut să se pună stop jafului.

Sub acoperământul unor ordine călugăreşti au acţionat persoane venite de nu se ştie unde, care pretindeau că nici Liceul Eminescu nu aparţine oraşului, şi nici Băile Felix nu sunt ale judeţului. După retrocedarea fostului Spital ORL, văzând recuperatorii că Statul Român stă capră, s-au gândit să pună mâna şi pe Policlinica Mare.

Acum câţiva ani l-am rugat pe un important politician local să vadă care e situaţia cu Policlinica, pentru că toate actele arătau că de drept aparţine Statului. După câteva telefoane mi-a explicat că situaţia la Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, care a dat imobilul unui ordin călugăresc, e haotică.

Întotdeauna am zis că locul piţipoancelor e pe Centură, nicidecum prin deconcentrate, agenţii guvernamentale sau Parlament. Junele fanat Ioan Olteanu, învăţătorul reciclat în mahăr pedelist, s-a băgat în seamă pe lângă Miss Bistriţa, Crinuţa Dumitrean, şi a cocoţat-o şefă la ANRP, într-un loc numai bun de dat cu jula. Pe mine nu mă încălzeşte cu nimic că fătuca mănâncă azi la gamelă alături de altele de teapa ei, ar trebui ca sumele sifonate să ajungă înapoi la buget.

Vestea bună pentru noi este că şefii de la Consiliul Judeţean s-au trezit şi au început lupta pentru Policlinica Mare. S-ar putea să asistăm la surprize, iar statul să recupereze şi alte imobile de care a fost jefuit.

Citiţi pe această temă articolul "Procesul prin care Consiliul Judeţean a fost obligat să retrocedeze Policlinica Mare călugărilor mizericordieni se rejudecă!"