Dezvăluire inedită, făcută de PressHub.ro. Protagoniştii scandalului de la Kaufland, a căror filmare a făcut înconjurul internetului după o ceartă, pe 19 mai, cu paznicul care le lua temparatura, sunt actori care au jucat în mai multe producţii conspiraţioniste.

Potrivit sursei citate, femeia, Sorina Ştefanache, se recomandă drept psiholog şi jurnalist, iar soţul său Doru, programator.

"Înainte de a fi actori, au prestat ca figuranţi. Biografii destul de vagi, nu prea ştii de unde să-i iei. Noroc cu Adamescu şi Golomboş, regizorul şi scenaristul, care şi-au prezentat din timp figuranţii, în diverse videoclipuri orchestrate de ei de-a lungul anilor", arată sursa citată.

Cei doi actori de ocazie ar fi bucureşteni, dar ei sunt prezenţi la tot felul de conferinţe şi evenimente desfăşurate în Alba Iulia de Asociaţia Civică Dreptate. Îi vezi în sală, mereu în primul rând, mai arată sursa ctiată.

Potrivit PressHub, întâmplarea, filmată încă de dinainte să ajungă poliţia acolo, a fost regizată de George Adamescu, care a făcut public "incidentul" pe contul său de YouTube.

"George Adamescu e regizor pe bune. Are un anume palmares (aici filmografie), dar se vede că nu prea e urmărit de succes, în ultima vreme deloc-deloc. Poate şi de aceea, îşi caută norocul în tenebroasa lume a conspiraţiilor", arată PressHub. Pe contul său de YouTube se găsesc postări precum "Românii în războiul cu sistemul bancar global", "Stop 5G", "Miting 5G", "Amintiri din Absolut" ş.a, iar în plus, este simpatizant declarat al MISA.

De altfel, înscenarea a fost recunoscută - și motivată - chiar de protagoniști.

De altfel, Kaufland România a acuzat încă de la început că totul este o regie.

Citiţi detalii pe www.presshub.ro!