Actorul Mihai Bendeac pregăteşte primul său lungmetraj, „Căsătoria”, iar câteva dintre scene vor fi filmate la Oradea. 

Anunțul a fost făcut de actorul Răzvan Vicoveanu, de la Teatrul Regina Maria, care a transmis, pe rețelele de socializare, că se caută persoane care să facă parte din figurație pentru cele câteva scene care se vor turna la Oradea, pe 27 mai. 

În scurt timp s-au adunat peste 100 de doritori, iar "castingul" a fost închis, a transmis BIHOREANULUI Răzvan Vicoveanu, care recent a jucat în filmul Libertate regizat de Tudor Giurgiu

Echipa de producţie a filmului „Căsătoria” nu a făcut publice locurile unde vor fi filmate scenele din Oradea.

Din distribuția filmului scris şi regizat de Mihai Bendeac fac parte actori precum Vlad Drăgulin, Dan Rădulescu sau Mihaela Teloacă.

"E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc. Joc rolul principal al unui tip care ajunge într-o situaţie dramatică din punct de vedere financiar şi încearcă să se căsătorească cu o fată foarte, foarte urâtă şi foarte, foarte rea, dar care e foarte, foarte bogată", a detaliat Bendeac la începutul anului trecut pentru Cancan.ro.

Actorul şi-a lansat la începutul acestui an cea de-a doua carte, "Jurnalul unui burlac - Dragă Mihai", iar toţi banii rezultaţi din vânzarea volumului vor fi direcţionaţi către construirea noului corp de spital pentru copii şi adolescenţi de la "Alexandru Obregia". 

Prima carte a lui Mihai Bendeac, intitulată "Jurnalul unui burlac", scrisă în colaborare cu mama sa, Emilia Bendeac, a strâns peste 235.000 de euro, suma obţinută fiind donată integral Spitalului Fundeni, pentru renovarea secţiei de oncologie pediatrică.

Fanii orădeni ai actorului în vârstă de 41 de ani îl vor putea vedea în luna iunie pe scena Teatrului Regina Maria, unde se va juca comedia "Nunta lui Krecinski".

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!