Scheletul unei femei a fost descoperit pe un şantier din Roma, iar autorităţile italiene suspectează că acestea sunt rămăşiţele Andreei Rabciuc, o fostă campioană română la tir sportiv. Românca a fost dată dispărută de familia sa pe 12 martie 2022.

Potrivit Romatoday.it, muncitorii care curăţau un teren din cartierul Casal Bertone din Roma au găsit scheletul luni, într-un şanţ de scurgere. După cercetări, autorităţile italiene sunt de părere că resturile osoase ar putea fi ale româncei, deoarece a fost găsit şi un colier care ar aparţine femeii.

Autorităţile italiene verifică probele ADN din schelet cu baza de date a persoanelor dispărute în ultimul an. Examinarea preliminară a rămăşiţelor nu a dezvăluit semne evidente de violenţă pe suprafaţa acestora.

Andreea Rabciuc a fost dată dispărută în primăvara anului trecut în provincia Ancona, Italia. Libertatea.ro scrie că românca a fost multiplă campioană naţională la tir sportiv şi fusese legitimată la CSS Rădăuţi şi CSM Suceava. De asemenea, a făcut parte şi din lotul României de seniori la acelaşi sport.

Presa italiană mai scrie că, înainte de a dispărea, tânăra, care se stabilise în Jesi, Ancona, se certase cu iubitul său italian şi ar fi plecat singură, în noapte, din rulota în care cei doi ar fi locuit. 

Iubitul ei este considerat, de altfel, principalul suspect în cazul dispariției. Acesta a raportat târziu faptul că iubita sa lipsește, iar în mașina acestuia s-au găsit urme de sânge aparținând româncei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!