Dorin Corcheş, fostul şef al grupului PDL din Consiliul Local şi-a luat joi, în deschiderea şedinţei extraordinare, rămas bun de la membrii deliberativului local. Corcheş a demisionat din PDL Bihor la începutul acestei săptămâni, fapt care implică automat şi pierderea mandatului de consilier local câştigat pe listele partidului, iar joi s-a înscris în Partidul Conservator.

În scurta sa luare de cuvânt, fostul PDL-ist şi-a anunţat demisia din partid, respectiv Consiliul Local, şi a spsus că s-a înregimentat în PC. "Vă promit că voi fi alături de dumneavoastră atunci când voi considera că luaţi decizii corecte şi că voi rămâne acelaşi critic acid atunci când sunt de părere că greşiţi. Ne vedem pe câmpul de bătălie politică!", a spus Corcheş.

În replică, primarul Ilie Bolojan i-a mulţumit fostului consilier, în numele executivului local, pentru colaborarea avută de-a lungul celor două mandate. "Vreau să îi mulţumesc domnului Corcheş pentru colaborarea din aceşti ani, cu bune şi cu rele", a spus edilul.

Locul vacantat în Consiliul Local prin plecarea lui Dorin Corcheş va fi ocupat de unul dintre următorii candidaţi înscrişi pe listele partidului la alegerile din 2012. Pentru că următoarea poziţie este ocupată de antrenorul Emeric Jenei, aflat la o vârstă respectabilă, după toate probabilităţile succesorul lui Corcheş în deliberativul local va fi arhitectul Cristian Puşcaş.