Conducerea echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea a ajuns la un acord cu jucătorul Mihai Gavrilă. Acesta se va alătura echipei la începutul acestei săptămânii şi va completa lotul de jucători al formaţiei antrenate de Cristian Achim.

După cum precizează clubul orădean, printr-un comunicat, "acest jucător îl va înlocui pe Lucian Ţîbîrnă care este nevoit să-şi întrerupă activitatea baschetbalistică din pricina unor probleme medicale".

Născut pe data de 13 ianuarie 1990 şi înalt de 2.02 metri, Gavrilă evoluează pe poziţiile 4-5. Jucătorul în vârstă de 27 ani a evoluat pe parcursul ultimului sezon la SCM Universitatea Craiova, "având medii de 2.0 puncte, 0.8 recuperări şi 0.3 pase decisive în aproape şase minute pe partidă pentru 1.9 la eficienţă în Liga Naţională".

De menţionat că de-a lungul carierei, Mihai Gavrilă a mai jucat pentru CSU Braşov, CSM Ploieşti şi Gaz Metan Mediaş. El a avut angajamente în Liga Naţională şi Liga 1. Pe parcursul ultimelor trei ediţii de campionat, Mihai a bifat 50 pezenţe în Liga Naţională, în timp limitat de joc, respectiv 11 prezenţe în Cupa României, acolo unde a fost utilizat mai mult.

După cum informează clubul bihorean, Gavrilă va semna un angajament cu CSM CSU Oradea a cărui valabilitate este pentru sezonul competiţional 2017/2018.