Fotbaliştii de la FC Bihor dispută sâmbătă de la ora 17:30 jocul retur cu Unirea Ungheni din cadrul manşei secunde a semifinalelor barajului de promovare în Liga a II-a.

Partida este programată la Stadionul Iuliu Bodola, iar interesul suporterilor orădeni pentru acest joc este destul de ridicat, până vineri fiind vândute deja 650 de bilete.

Confruntarea va continua de la scorul de 1-1, scor stabilit în jocul tur, desfăşurat miercuri în judeţul Mureş.

Reamintim că golul echipei orădene în partida de la Ungheni a fost înscris de Marius Hosu, care a ieşit destul de şifonat după acel joc, el, ca de altfel şi mulţi alţi coechiperi de-ai săi, resimţind destul de tare intrările jucătorilor gazdă. Ca urmare, pe lângă Marius Hosu, şi Andrei Gheorghiţă, Tiberiu Serediuc şi Răzvan Gunie încă se mai resimt după acel joc, dar clubul orădean speră că până la ora de start a jocului de sâmbătă ei vor fi refăcuţi 100%.

În afară de aceştia, Andrei Gal nu este încă refăcut, cum şi Constantin Roşu este în continuare accidentat. În schimb, portarul Radu Bob este apt de joc.

„Suntem încrezători, credem în şansele noastre şi dorim să facem un joc bun, aşa cum am făcut şi până acum în fiecare etapă din acest an. Sperăm ca prin jocul nostru să aducem calificarea", a declarat, pentru BIHOREANUL, antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

Deși echipa orădeană este considerată favorită, tehnicianul bihorenilor nu-şi subestimează adversarii. „Întâlnim un adversar bun, determinat, cu jucători buni, cu jucători experimentaţi. Se anunţă un nou duel dârz, dar noi sperăm să ne facem jocul nostru şi să obţinem calificarea la final", a mai precizat Florin Farcaş.

Meicul FC Bihor – Unirea Ungheni, de sâmbătă de la ora 17:30, va fi arbitrat la centru de Cristian Moldoveanu din Sfântu Gheorghe, în timp ce la cele două tuşe asistenţi vor fi Alexandru Mihăilă din Râmnicu Vâlcea şi Ioan Daniel Humita din judeţul Caraş Severin. Arbitru de rezervă va fi Mircea Salomir din Cluj Napoca, iar observator pentru arbitri, Marcel Savaniu din Satu Mare, în timp ce delegat pentru joc a fost desemnat Antonie Burtea din Reşiţa.

Pentru o mai bună organizare, conducerea clubului orădean face apel la suporteri să vină din timp la stadion.

„Se anunţă record de audienţă pentru partida de mâine. Vă rugăm să ajungeţi din timp la stadion pentru a vedea fiecare minut al acestei partide atât de importantă! Băieţii se bazează pe ajutorul vostru!", este mesajul conducerii clubului FC Bihor pe pagina oficială de Facebook. 

Biletele se vând online, pe eventbook.ro, și la stadion în ziua meciului, începând cu ora 14.

În caz de rezultat de egalitate după 90 de minute de joc, se va trece la două reprize a câte 15 minute de prelungiri, dacă şi după acestea egalitatea va persista, atunci departajarea va fi făcută la loviturile de la 11 metri.

Tot sâmbătă de la ora 17:30 va avea loc şi meciul de la Hunedoara, dintre Corvinul şi Gloria Bistriţa, meci care va decide cealaltă finalistă a acestui baraj. În meicul tur de la Bistriţa, Corvinul s-a impus cu scorul de 2-1.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!