Începând din această săptămână, cea mai modernă şi spaţioasă sală de petreceri din Orăşelul Copiilor va fi disponibilă la închirieri pentru aniversări, zile onomastice, serbări şi reuniuni cu şi pentru copii.

Dotată cu mobilier nou, adecvat vârstei, şi decorată cu scene de poveste, noua sală de petreceri are o suprafaţă de aproape 90 de metri pătraţi, şi o capacitate de minimum 40 de scaune la mese.

Sala este situată la parterul clădirii, având acces direct dinspre exterior şi dinspre zona de joacă din incintă, dar asigurând un cadru intim pentru desfăşurarea petrecerilor prin uşa dublă ce a fost montată recent şi prin care se poate izola de restul clădirii.

Sala dispune de un sistem audio cu boxe şi are un spaţiu anexă dotat cu chiuvetă unde organizatorii de petreceri pot să-şi depoziteze meniurile pregătite anterior. Pentru petrecerile cu copii sub vârsta de 5 ani încăperea poate fi mobilată suplimentar cu 20 de scaune mici.

Rezervările se pot face la Biroul administrativ din cadrul Orăşelului Copiilor de luni până vineri între orele 7:30 - 15:30. Sala poate fi închiriată la un tarif de 25 lei pe oră, în orice zi a săptămânii, pe durata de funcţionare a Orăşelului Copiilor, cu excepţia zilei de luni.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0359.459.625 sau 0722.159.468.