Traficul auto pe un tronson al străzii Libertății din Oradea, delimitat de strada Aurel Lazăr și Parcul Traian, se închide traficului auto.

Comisia Tehnică pentru Probleme de Circulație din cadrul Primăriei a hotărât luni sistarea circulației în intervalul 19 octombrie - 12 noiembrie pentru lucrări de infrastructură.

„Circulația va fi închisă pentru înlocuirea rețelelor de apă, canalizare și termoficare. Restricțiile vor afecta, practic, doar riveranii pentru că accesul auto spre Parcul Traian va fi, în continuare, deschis prin strada Aurel Șaguna”, a declarat pentru BIHOREANUL viceprimarul Marcel Dragoș.

Circulaţia pe strada Libertăţii, pe tronsonul dintre Iosif Vulcan şi intersecţia din dreptul cafenelei Petit, este deschisă.

Pe de altă parte, în cursul zilei de miercuri, între orele 9 - 22 se va sista circulația pe strada Nojoridului pe tronsonul delimitat de strada Atelierelor și strada Nufărului.

„Circulația va fi oprită cel mai probabil până după-amiază pentru turnarea stratului de binder care trebuie să fie dintr-o singură bucată. Stratul de uzură, care vine deasupra, va fi turnat ulterior”, a spus Dragoș.

Potrivit viceprimarului, la o dată care va fi anunțată ulterior, restricții de circulație similare vor fi aplicate pe strada Nufărului, pe benzile de circulație de pe sensul de ieșire din oraș.