Comisia tehnică pe probleme de circulaţie şi trafic rutier în municipiul Oradea a avizat în şedinţa de joi închiderea circulaţiei rutiere în Piaţa Unirii începând de sâmbătă, 27 noiembrie, până pe 27 decembrie (inclusiv), în vederea pregătirii amplasamentului şi, apoi, desfăşurării Târgului de Crăciun, ediţia 2021.

"Circulaţia rutieră din Piaţa Unirii va fi restricţionată de luni până vineri de la intersecţia cu str. Mihai Pavel până la intersecţia cu str. Iuliu Maniu. În weekend, accesul rutier în Piaţa Unirii, de la intersecţia cu str. Primăriei până la intersecţia Mihai Pavel, va fi permis doar riveranilor", au detaliat, printr-un comunicat de presă, reprezentanţii municipalităţii.

Tot de sâmbătă se va opri şi accesul rutier în Piaţa Unirii din str. Vasile Alecsandri.

Târgul de Crăciun va fi deschis în Oradea în perioada 3 decembrie - 2 ianuarie. În cadrul acestuia vor fi amenajate aproape 40 de căsuţe cu podoabe, bunătăţi, cadouri, urmând să fie deschise şi mai multe food truck-uri. Pentru cei mici, organizatorii vor aduce şi un trenuleţ, respectiv un carusel. În schimb, anul acesta nu vor fi organizate concerte şi nu va fi amenajat patinoarul.