Muncitorii unei firme de construcţii prinşi că au umplut de noroi o stradă din centrul Oradiei au fost puşi de poliţiştii locali să spele şoseaua, iar firma pentru care lucrează se va alege şi cu o amendă.

Incidentul s-a petrecut joi dimineaţă, pe strada Roman Ciorogariu, din centrul municipiului, în dreptul unui şantier pornit pentru construcţia unui bloc unde maşinile au acoperit şoseaua cu noroi, pe o distanţă apreciabilă.

Surprinşi de patrula de Ordine Publică şi Rutieră a Poliţiei Locale Oradea, muncitorii de pe şantier au fost puşi să spele asfaltul, iar asta de faţă cu agenţii, care au şi rămas la faţa locului, până când au terminat treaba.

Potrivit şefului Poliţiei Locale, Samuel Milian, constructorul se va alege şi cu o amendă, pentru nerespectarea obligaţiilor prevăzute de Regulamentul de organizare a transportului greu în Oradea. Acesta îi obligă pe constructori să îşi cureţe autovehiculele, care circulă pe străzile din oraş, atât prelatele cât şi roţile, pentru a evita depunerea de noroi pe partea carosabilă a drumurilor.

"Încălcarea reglementărilor este sancţionată cu amendă între 1.000 şi 2.500 lei, cu posibilitatea plăţii a jumătate din minimum în termen de 15 zile", a declarat Milian.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!