Şoferi, ocoliţi în weekend Bulevardul Magheru! Comisia de circulaţie din cadrul Primăriei a aprobat joi sistarea circulaţiei tramvaielor pe Bulevardul Magheru începând de vineri dimineaţă de la ora 6 până luni dinineaţă la ora 4:30.

Măsura a fost luată pe fondul lucrărilor de înlocuire a reţelelor de termoficare din zonă, care impun restricţionarea circulaţiei autovehiculelor la o singură bandă pe sens.

Peste weekend, transportul călătorilor prin zona afectată de săpături va fi asigurat cu autobuze. "Pe tronsonul Centrul Civic – B-dul Magheru – Gara Centrală – Olosig vor circula două autobuze T3 care vor opri în staţiile de tramvai, acolo unde este posibil, sau în staţiile de autobuz din vecinătatea acestora", se menţionează într-un comunicat al municipalităţii.

Pe durata lucrărilor tramvaiele vor circula doar pe Linia 1 Negru (Nufărul, Casa de Cultură a Sindicatelor, Bulevardul Decebal, Olosig, Podul CFR, Sinteza), Linia 2 Roşu cu traseu şi program nemodificat şi Linia 3 Roşu (Sinteza – Podul CFR, Olosig, Bulevardul Decebal, Casa de Cultură a Sindicatelor, Nufărul).

Pe de altă parte, circulaţia auto pe strada George Enescu dinspre Bulevardul Magheru va fi sistată încă de vineri de la ora 6 dimineaţa, şoferii care doresc să ajungă la Prefectură sau Palatul de Justiţie fiind îndrumaţi să circule spre podul Dacia pentru a vira la dreapta spre Parcul Traian, în zona intersecţiei cu Aleea Ştrandului.