Lucrările de înlocuire a magistralelor de termoficare nu cunosc zi de pauză. Societatea de termoficare va opri duminică seara alimentarea cu apă caldă a consumatorilor din zona centrală a oraşului pentru realizarea lucrărilor de intercalare a conductelor noi la sistemul de termoficare al oraşului.

"Pe 21 septembrie, de la ora 21, se va întrerupe furnizarea apei calde de la Punctele Termice 413, 416, 422 şi 603 pentru intercalarea în reţeaua de transport a conductelor noi de termoficare de pe străzile Roman Ciorogariu, Nicolae Iorga şi Mihai Eminescu", se menţionează într-un comunicat al societăţii Termoficare.

Sistarea serviciilor va afecta, vreme de o zi, locuitorii străzilor Roman Ciorogariu, Dunărea, Republicii, Nicolae Jiga, Parcul Traian, cele adiacente acestora cum ar fi Menumorut, Doinei şi Piaţa Creangă precum şi pe cei din Sânmartin. Reluarea furnizării de apă caldă se va face luni seară, după finalizarea lucrărilor.

Potrivit comunicatului societăţii de termoficare pe durata lucrărilor este posibilă apariţia de întreruperi în livrarea apei calde sau furnizarea la temperaturi mai scăzute a acesteia prin intermediul unor puncte termice situate pe malul drept al Crişului Repede.