Orădenii care locuiesc în zona staţiei CFR îşi vor începe săptămâna cu duşuri reci. Termoficare Oradea a anunţat că va opri de luni, începând cu ora 8, până marţi la ora 20 furnizarea apei calde prin punctele termice 207, 209 şi 215, precum a agentului termic primar către consumatorii din zonă care au propriile puncte termice.

Potrivit unui comunicat al Termoficare, sistarea serviciilor va afecta consumatorii care locuiesc în perimetrul format de străzile Berzei, Piaţa Bucureşti, Săvineştilor şi Şirul Canonicilor, a celor de-a lungul străzii Republicii, de la gară la strada Mestecănişului, şi de la strada Săvineştilor la Muzeului, precum şi cei de pe străzile Ana Ipătescu, Depoului, Izvorului, inclusiv la Atelierul de zonă şi Spitalul TBC.

Sistarea serviciilor este impusă de lucrările de intercalare a reţelelor noi din strada Şirul Canonicilor pe tronsonul delimitat de străzile Muzeului şi Săvineştilor, cuprinse în proiectul de reabilitare a celor 17,5 kilometri de reţea de termoficare finanţat din fonduri europene.