Marţi a avut loc la Primărie şedinţa Comisiei consultative pe teme de probleme de circulaţie şi transport rutier formată din reprezentanţi ai Direcţiei Tehnice din Primărie, ai OTL, Poliţiei Rutiere, Autorităţii Rutiere Române, Camerei Taximetriştilor şi ai firmei Selina.

Conform unui comunicat de presă al Primăriei, cu ocazia întâlnirii membrii comisiei au hotărât emiterea avizului pentru lucrarea "Pasaj peste calea ferată în municipiul Oradea" din strada Theodor Neş şi au decis mutarea staţiei de autobuz din faţa Mănăstirii "Bună Vestire" din strada Matei Corvin, nr. 234A.

La fel, staţia de autobuz de pe linia 12 din strada Seleuşului, pe sensul spre centru, va fi mutată într-o locaţie mai apropiată de staţia de pe sensul opus.

Comisia de circulaţie a mai decis emiterea avizului pentru lucrarea "Amenajare acces auto provizoriu pentru organizare de şantier" la o fabrică de producţie componente plastice şi asamblare de componente electronice şi subansamble din Şoseaua Borşului nr. 34.

Membrii comisiei au mai hotărât reglementarea circulaţiei în intersecţia străzilor Iza şi Transilvaniei prin montarea indicatoarelor de "Oprirea interzisă" şi emiterea avizului comisiei pentru lucrarea "amenajarea de intersecţii semaforizate, accese şi parcări" la complexul comercial situat în strada Tuberozelor, nr. 26.

Hotărârile comisiei urmează să fie aplicate în viitorul apropiat.