Handbaliştii de la CSM Oradea vor începe în acest sfârşit de săptămână seria jocurilor din primul retur al Seriei D din campionatul Diviziei A. Pentru prima confruntare, formaţia antrenată de George Tăutu se deplasează la Odorhei pentru duelul cu echipa locală HC Szejke.

Cu o singură victorie şi patru succese, jucătorii de la CSM Oradea au acumulat 12 puncte la finele turului I de campionat, ocupând primul loc în serie.

Totuşi, formaţia bihoreană a suferit două rezultate negative în ultimele partide, pierzând, mai întâi, în cupă, cu un adversar din prima ligă, iar mai apoi, în mod surprinzător, la Sibiu, pe terenul ultimei clasate din Seria D a campionatului.

În aceste condiţii, pe "roş-albaştri" nu-i aşteaptă deloc un joc facil, urmând a întâlni tocmai pe terenul ei o echipă incomodă, care după primul tur de campionat are 7 puncte şi împarte locurile 3-4 în serie, cu satelitul lui CS Minaur Baia Mare. De altfel, în jocul din prima etapă, de la Oradea, CSM s-a impus doar la limită în faţa celor de la HC Szejke, cu scorul de 33-32.

Dacă orădenii se prezintă la acest meci, după ce au pierdut în ultima etapă, în schimb, cei de la Odorhei vin după o victorie categorică, repurtată la o diferenţă de 11 goluri, în faţa formaţiei CS Minaur II Baia Mare.

Meciul de sâmbătă dintre HC Szejke şi CSM Oradea, este programat la Sala Sporturilor din Odorhei şi va debuta de la ora 18.