Voleibalistele de la CSU Oradea se pregătesc pentru debutul din noul an. În cadrul campionatului Diviziei A2, Seria Vest, la volei feminin, studentele orădene vor disputa sâmbătă, de la ora 14, prima partidă din 2020.

Jocul în care vor întâlni maramureşencele de la CSM Sighetu Marmaţiei este programat în etapa a 9-a, penultima, din faza I a competiţiei şi se va disputa la sala polivalentă a Universităţii din Oradea.

Voleibalistele de la CSU Oradea ocupă locul III în clasament, cu 6 victorii şi doar 2 înfrângeri suferite, respectiv 17 puncte acumulate. Orădencele se află la două puncte în urma echipei de pe locul II, SCM U Craiova.

Cum adversarele bihorencelor se situează pe ultimul loc, fără vreo victorie, CSU Oradea porneşte clar cu prima şansă în această dispută.

Echipa pe care o au la dispoziţie antrenorii CSU Oradea, Mariana şi Paul Szabo-Alexi, la început de an este: Paşca Anca (căpitan), Radu Fîcă Ana Maria, Fîcă Iuliana, Breban Alexandra, Maxim Andreea, Haidu Roxana, Adamcsik  Daiana, Blaj Giulia, Telian Diana, Grosu Andreea, Chiş Flavia, Pura Mădălina, Năstruţ Denisa şi Bikfalvi Alexandra.

În celelalte două dispute din etapa din weekend din seria vestică a Diviziei A2 la volei feminin, SCM U Craiova se va confrunta cu CSU Medicina Târgu-Mureş, iar CSU Politehnica Timişoara va primi replica celor de la CSS Turda.