Gata cu vacanţa şi pentru campionatul ligii a II-a la fotbal. În acest sfârșit de săptămână se reia caravana fotbalistică şi în eşalonul al doilea, acolo unde judeţul Bihor are o ca reprezentantă pe Luceafărul Oradea.

În prima etapă din noul an calendaristic, bihorenii vor juca pe teren propriu, sâmbătă, cu începere de la ora 11, la Sânmartin, în compania celor de la ASU Politehnica Timişoara.

După ce s-au pregătit bine în această iarnă, aşa cum a apreciat antrenorul Cristian Lupuţ, fotbaliştii bihoreni sunt dornici acum să debuteze cu dreptul în miniretur.

Formaţia ASU Poli este în prezent cea mai bine clasată echipă din Timişoara şi are ambiţii îndrăzneţe şi pentru stagiunea de primăvară. În acest mod, luceferilor nu le va fi deloc uşor, dar speră ca în urma unei bune construcţii în joc să se impună şi să obţină cea de-a şaptea victorie din acest sezon. Acest fapt ar face ca Luceafărul să depăşească în ierarhia la zi formaţia bănăţeană.

De altfel, o victorie a bihorenilor, coroborat şi cu alte rezultate, ar consemna un salt de trei poziţii în clasament pentru Luceafărul, care ar putea ajunge pe locul al 11-lea.

Pentru microbiştii bihoreni, meciul reprezintă şi un prilej de a vedea la faţă noua echipă a Luceafărului, formaţie care în această iarnă a achiziţionat opt jucători.


Etapa a 22-a a Ligii a II-a la fotbal:

Vineri

Ora 14:00 Chindia Târgovişte - Aerostar Bacău 3-2

Sâmbătă

Ora 11:00 Luceafărul Oradea - ASU Politehnica Timişoara

Ora 11:00 Metaloglobus Bucureşti - FC Argeş

Ora 11:00 CS Baloteşti - CS Mioveni

Ora 11:00 Sportul Snagov - Daco-Getica Bucureşti

Ora 11:00 Academica Clinceni - SSC Farul Constanţa

Ora 11:00 UTA - Dacia Unirea Brăila

Ora 11:00 ACS Poli Timişoara - Ripensia Timişoara

Ora 13:00 Energeticianul - Universitatea Cluj

Duminică

Ora 11:00 Pandurii Târgu Jiu - Petrolul Ploieşti


Clasament: