Orădenii din zona străzii Ciheiului nu se vor mai bate pe locuri de parcare la domiciliu. Primăria a predat firmelor Selina şi Gauss Topo amplasamentul pentru amenajarea a 210 locuri de parcare pe străzile Ciheiului şi Alexandru Haşaş.

Lucrările din strada Ciheiului vizează zona de blocuri delimitată de străzile Episcop Nicolae Suciu şi Nufărului unde angajaţii firmei Selina vor amenaja, inclusiv în curţile interioare ale blocurilor, 180 de locuri de parcare în baza contractului de întreţinere străzi încheiat cu municipalitatea. Parcările vor trebui finalizate până la sfârşitul lunii iunie.

În ceea ce priveşte strada Alexandru Haşaş, aceasta urmează să fie modernizată de firma Gauss Topo, iar la capătul dinspre strada Lanului vor fi amenajate circa 30 locuri de parcare. Lucrările se ridică la 514.000 lei şi vor trebui finalizate în termen de două luni.

Tot Gauss Topo se va ocupa şi de modernizarea străzii Frunzei. Lucrările în valoare de 362.000 lei vor trebui finalizate în termen de o lună.