La capătul unei vacanţe mai lungi decât se preconiza, cauzate de pandemia de Covid-19, jucătoarele echipei de handbal feminin CSU Oradea au efectuat marţi primul antrenament din noul sezon.

"Au fost prezente 17 sportive la prima şedinţă, lotul CSU rămânând la fel de tânăr ca în sezoanele precedente, astfel că staff-ul tehnic nu va întâmpina probleme cu regula de a avea obligatoriu pe teren o jucătoare de cetăţenie română sub 21 de ani şi una sub 23 de ani, fiecare cu o medie de 30 de minute per meci", transmit conducătorii Clubului Sportiv Universitar.

Marea noutate o reprezintă însă schimbarea antrenorului. Noul tehnician este Sebastian Tudor, cel care a condus mulţi ani echipa de băieţi CSM Oradea, iar în ultima perioadă a antrenat fetele de la Crişul Chişineu Criş.

Conform conducerii CSU Oradea, "Sebastian Tudor va conduce echipa pentru următoarele două sezoane".

Tudor îi succede pe banca tehnică a echipei de handbal feminin de la CSU profesoarei Doina Ardelean, care, alături de fiul său, Cristian Ardelean, a pregătit echipa până în acest an.

"CSU Oradea le mulţumeşte foştilor antrenori, Doina şi Cristian Ardelean, pentru activitatea depusă în ultimele sezoane la echipă, doamna profesor Doina Ardelean rămânând de altfel în continuare în cadrul clubului, la secţia de handbal, pentru a ajuta cu experienţa şi profesionalismul ei. Totodată, clubul ţine să-i mulţumească şi fostului căpitan Cipriana Petric, care a decis să se retragă din activitatea sportivă", se mai arată în comunicatul conducerii clubului.    

Lotul formaţiei de handbal feminin de la CSU Oradea le cuprinde în prezent pe: Nicoleta Abodi, Alexandra Corondan, Sabina Duţu, Maria Damian, Andreea David, Raluca Fulgescu, Mădălina Horj, Anamaria Hercuţ, Florina Mocan, Anamaria Mastan, Crina Pintea, Adelina Pop, Ana-Maria Paşca, Ştefania Surducan, Denissa Toma, Denisa Tudose şi Ariane Zegrean.